Oostenrijk, Zillertal, nabij liften

Periode 15/03/2024 - 22/03/2024

€ 925,00

Inschrijven

Oostenrijk, Zillertal, nabij liften

Een echt leuk gebied, skiën in het Zillertal biedt een eindeloos plezier Verblijf in Stumm Hotel Tipotsch vlakbij de liften.

Reisdoel

We trekken ook dit jaar naar het superskigebied Zillertal met fantastische mogelijkheden zowel voor langlaufers skiërs als wandelaars.

Wij logeren in het hotel Tipotsch in het dorpje Stumm in het Zillertal (www.hotel-tipotsch.at ), waar we midden in het centrum gelogeerd zijn. Het hotel is vorig jaar vernieuwd en beschikt over mooie kamers.

Daarnaast beschikt het hotel ook over een pizzeria en een café en blijft de keuken de ganse dag open. Ook gratis wifi.Wij zijn hier al geweest en ontvangst is meer dan ok, skigebied ligt op 1 km van het hotel met fraaie apres-skimogelijkheden.

Kamers zijn zeer ruim en gemoedelijk ingericht met het nodige comfort.

Het skigebied Zillertal ( Hochzillertal-Hochfühgen-Zillertal Arena-Mayrhofner Bergbahnen) telt circa 530 km pistes en beschikt over 180 liften. Alle skigebieden zijn makkelijk te bereiken via skibussen en onze eigen reisbus.

Opvang en begeleiding zijn voorzien.

Prijzen en kortingen

Prijzen inbegrepen:

5 dagen HP en extra ontbijt - 5 dagen skipas - Animatie - Fooien

Vervoer: mogelijk op aanvraag.

Volwassenen € 925
Single € 1025
Enkel ski's € 40
Skiset compleet € 50
Snowboard € 80
Skiles Op aanvraag

Kortingen:

Eigen vervoer nvt
Geen skipas € 150

Opmerkingen

Opgelet: De reis is ideaal voor een kleine groep; max. plaats voor +/- 10 deelnemers! Wordt enkel op aanvraag ingericht.