Oostenrijk, skitrip local Zillertal

Periode 19/01/2024 - 25/01/2024

€ 1 160,00

Inschrijven

Oostenrijk, skitrip local Zillertal

Een kleine weektrip met het Localunique team: Zillertal hotel Tipotsch van vrijdagavond 19/01 tot donderdagnacht 25/01 je hoeft dus slechts 1 weekend in te plannen

Reisdoel

We trekken ditmaal naar het superskigebied Zillertal met fantastische mogelijkheden zowel voor langlaufers, skiërs als wandelaars.

Wij logeren in het hotel Tipotsch in het dorpje Stumm in het Zillertal (www.hotel-tipotsch.at), waar we midden in het centrum gelogeerd zijn. Het hotel is dit jaar vernieuwd en beschikt over mooie kamers. Het beschikt ook over een pizzeria, een café en de keuken is de ganse dag open. Ook gratis wifi.

Het verblijf in het Hotel is met half pension regime.
Voor wandelaars zijn er uitstappen te voorzien naar de bezienswaardigheden van het gebied, naargelang interesse en weersomstandigheden.

Verplaatsingen naar skigebied zijn te verwaarlozen skibus stopt vlakbij hotel en trip duurt circa 10 min. Bij terugkeer kan je bijna tot in het dorp skiën op wandelafstand van het hotel.

Het skigebied Zillertal (Hochzillertal-Hochfühgen-Zillertal Arena-Mayrhofner Bergbahnen) telt circa 530 km pistes en beschikt over 180 liften. Alle skigebieden zijn makkelijk te bereiken via skibussen en onze eigen reisbus.

Opvang en begeleiding zijn voorzien.

Prijzen en kortingen

Prijzen inbegrepen:

5 dagen HP - 5 dagen skipas - Animatie - Fooien

Volwassenen € 1160
Single € 1250
Enkel ski's € 40
Skiset compleet € 55
Snowboard € 85
Skiles € 110

Kortingen:

Eigen vervoer € 60
Geen skipas € 150

Opgelet: slecht 35 plaatsen beschikbaar!