Oostenrijk, Hüttschlagg: Nieuwjaarsreis

Periode 25/12/2023 - 04/01/2024

€ 1 465,00

Inschrijven

Oostenrijk, Hüttschlagg: Nieuwjaarsreis

ons thuisadres “Almrösl”. Warme sfeer en goed skiën Een niet te missen trip met unieke ambiance!

Reisdoel

Hotel Almrösl (Hüttschlagg) in Grossarltal: een echt Nieuwjaarsgevoel en een geweldige thuis voor de meesten onder ons. Dit fantastisch familiehotel is een echte aanrader, iedereen is hier welkom en voelt zich thuis! Hier hoort in feite geen uitleg, we komen hier namelijk al levenslang en dit is een hotel met het ware thuisgevoel, iedereen is er van harte welkom.

We vertrekken zoals het hoort in het oude jaar en komen vermoeid het volgende jaar terug thuis.
Wij bevinden ons hier op 1085 km van België aan het einde van het Grossarltal.
Dit skigebied is door fusies met andere skidomeinen uitgebreid tot 600 km pistes. Grossarl maakt aldus deel uit van het skigebied Amadé. Zoals alle jaren wordt het oudejaarsgebeuren een feest voor jong en oud.

Fantastisch 3-sterrenhotel, vooral geroemd voor zijn uitstekende gourmetmaaltijden. Inclusief het fantastische avondmaal op oudejaarsavond, wat een echte aanrader is. Alle kamers beschikken over het nodige comfort.
Naast de gekende ontspanningsfaciliteiten zoals sauna en fitnessruimte biedt Franz (onze hotelgids) ons de mogelijkheid de geneugtes van het dorpsleven te leren kennen.
Dit gebied is tevens perfect geschikt voor onze niet-skiërs. Lange wandelingen en een uitstapje naar Salzburg of het kuuroord Badgastein zijn boeiende alternatieven.

Zeer aantrekkelijk: de heel recente appartementkamers naast het hotel met hotelfaciliteiten, ideaal voor families. Voor kinderen jonger dan 3 jaar prijs op aanvraag met of zonder opvang.

Prijzen en kortingen

Prijzen inbegrepen:

7 dagen HP en extra maaltijden - 6 dagen skipas - Animatie - Fooien - Vervoer

Kinderen:

Skilessen en opvang zijn inbegrepen.

volwassenen € 1465
single € 1565
Kind < 6 jaar € 550
Kind < 12 jaar € 810
Kind < 16 jaar € 975
Kind < 18 jaar € 1225
Enkel ski's € 40
Skiset compleet € 55
Snowboard € 75
Skiles € 130

Kortingen:

Eigen vervoer € 80
Geen skipas € 100